uitsnedeWij, Arno Zegwaart en Yda Leidelmeijer, hebben in 2006 na ruim 25 jaar van verzamelen en het bezoeken van musea, veilingen, kunst- en antiekbeurzen de stap genomen om voor onszelf te beginnen via deze webwinkel.

Door het zelf verzamelen vanaf jonge leeftijd (wij waren beiden begin twintig jaar oud) en lid te zijn van verenigingen waarbij we vriendschap hebben opgebouwd met zowel verzamelaars, conservatoren als antiquairs en met hen te praten over kunst en antiek en te lezen in vakliteratuur hebben wij veel geleerd en nog leren we elke dag bij.

Een goede vriend die taxateur is en een kunsthandel heeft zei me 25 jaar geleden “je kunt kwaliteit pas herkennen als je het gezien hebt” dit is al die jaren onze lijfspreuk gebleven en hebben kwaliteit dan ook hoog in ons vaandel staan.

Er zijn in deze tijd van intensief en met passie verzamelen vele topstukken door onze handen gegaan, daardoor weten we nu ook het kaf van het koren te scheiden en verkopen dan ook antiek en kunst van een hoge kwaliteit en items die wijzelf mooi en de moeite waard vinden en hopen dat de vonk overslaat op onze klanten en u er evenveel van kunt genieten als dat wij doen.

 

groet