Informatie over:

Bestellen
Betalen
Verzenden
Garantie
Verkoopvoorwaarden

Bestellen

Als u bij ons iets wilt bestellen klik dan bij het gekozen artikel op “In Winkelmand” dan komt u op een scherm waar u kunt kiezen tussen “Verder Winkelen” of “Doorgaan naar afrekenen”. Kiest u voor “Doorgaan naar afrekenen” dan komt u op een scherm waar u uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres dient in te vullen, verder vult u bij de verzendmethoden in “Aangetekend verzenden” of “Afhalen na afspraak”, ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op “Bestelling plaatsen”. Dan krijgt u een scherm “je bestelling is ontvangen”, daarna krijgt u een ontvangstbevestiging met factuur per e-mail. Heeft u nog vragen over uw bestelling of het betalen daarvan dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer 072-5721417 of 06-30168205.

Betalen

Na ontvangst van uw betaling verzenden wij het door u gekochte artikel. Ook kan u het (na telefonische afspraak) bij ons komen afhalen.
U kunt uw betaling overmaken op IBAN NL 35 INGB 0001835697.

Verzenden

Wij verzenden binnen Nederland alles via PostNL. Voor deze aangetekende en verzekerde verzending die u online met track en trace kunt volgen brengen wij u € 12,50 porto- en verpakkingskosten in rekening. Wij zullen de artikelen met de grootste zorg inpakken maar zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging tijdens de verzending noch voor het eventueel zoekraken van de verzending. Soms zijn artikelen te zwaar, te groot of te kwetsbaar om te verzenden, in dit geval kunt u de bestelling na betaling en telefonische afspraak bij ons komen afhalen.

Garantie

Wij garanderen de door ons geleverde producten. Alle voorwerpen worden zo gefotografeerd en beschreven zodat u kunt zien wat u koopt en niet voor ongewenste verassingen komt te staan. Mochten er zich onverhoopt toch nog problemen voordoen, neem dan altijd eerst contact met ons op dan worden deze naar wederzijdse tevredenheid opgelost.

Verkoopvoorwaarden

 1. Het door een consument aangekochte artikel dient bij vooruitbetaling te worden voldaan.
 2. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper.
 3. Betaling dient binnen tien dagen na het sluiten van de koop op onze rekening te zijn bijgeschreven.
 4. Indien wij na tien dagen het volledige bedrag nog niet van u hebben ontvangen, plaatsen wij het voorwerp weer ter verkoop op onze website.
 5. Indien een overeenkomst, met wederzijds goedvinden, wordt ontbonden zal verkoper de reeds ontvangen betaling zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen dertig dagen restitueren. De restitutie zal echter niet plaatsvinden alvorens verkoper het voorwerp, waar de ontbonden overeenkomst betrekking op heeft, retour heeft ontvangen. Bij levering in rekening gebrachte verzendkosten zullen niet worden gerestitueerd. Het recht op restitutie vervalt, indien het geretourneerde voorwerp zich niet in dezelfde staat bevindt als waarin verkoper het heeft geleverd.
 6. In geval van ontbinding van de overeenkomst, zijn de kosten van retourzending van het aangekochte voorwerp, voor rekening van de koper.
 7. Retourzendingen dienen minimaal met dezelfde zorg en onder dezelfde
  verzendvoorwaarden plaats te vinden als die waaronder het voorwerp is geleverd.
 8. Verkoper blijft te allen tijde eigenaar van het verkochte artikel zolang volledige betaling van het betreffende artikel niet heeft plaatsgevonden.
 9. Verkoper is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de website. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend.
 10. Alle prijzen vermeld op onze website zijn uiterste prijzen in euro.