Shop


Zeefdruk Thomas Ankum

10.00

Soort object: Zeefdruk

Titel: “Sealed Memory”

Kunstenaar: Thomas Ankum

Land: Zwitserland

Plaats: Luzern

Periode: 20e eeuw

Jaar: 1996

Stijl: Figuratief

Materiaal: Geschept papier

Afmetingen: 25.5 cm lang bij 19.2 cm breed

SKU: 60227 Categorieën: , ,

Deze zeefdruk met de titel “Sealed Memory” is gemaakt door Thomas Ankum. De zeefdruk is met zwarte inkt gedrukt op wit geschept papier. De zeefdruk is niet gesigneerd omdat het bij de zeefdruk behorende strookje papier waar de oplage, titel en signatuur van Thomas Ankum op staat verloren is gegaan. De zeefdruk is 25.5 cm lang bij 19.2 cm breed


Dit kunstwerk maakte deel uit van de in 1996 uitgegeven map / portefeuille oplage 40/300 van de Stichting Peninsula ter gelegenheid van het tienjarig bestaan. Aan de uitgave deden 38 kunstenaars mee. De prenten in A4 formaat zijn gedrukt in een gelimiteerde oplage van 300 exemplaren, waarvan 200 voor de deelnemende kunstenaars en 100 voor de verkoop.


Thomas Ankum geboren 2 februari 1961 in Luzern Zwitserland is een Nederlands beeldend kunstenaar, graficus en schilder. Thomas Ankum kreeg zijn opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag. Thomas Ankum neemt deel aan solo- en groepstentoonstellingen en zijn werk wordt getoond door galeries op kunstbeurzen in binnen- en buitenland. Het werk van Thomas Ankum is opgenomen in musea-, overheids-, bedrijfs- en particuliere collecties in binnen- en buitenland, zoals het Museum Waterland Purmerend, het Ministerie van Buitenlandse Zaken Den Haag en de Aegon Art Collection. Thomas Ankum is werkzaam in Den Haag.


Lees ook het blog: Peninsula