Shop


Zeefdruk Piet Warffemius

100.00

Soort object: Zeefdruk

Kunstenaar: Piet Warffemius

Land: Nederland

Plaats: Den Haag

Periode: 21e eeuw

Jaar: 2001

Stijl: Abstract

Materiaal: Papier

Afmetingen: 63.5 cm bij 29 cm

SKU: 60158 Categorieën: , ,

Deze zeefdruk van een abstracte compositie is gemaakt door Piet Warffemius. De zeefdruk is in het midden met potlood gesigneerd en gedateerd Warffemius 2001 en rechtsonder staat de oplage 63/100 nummer 63 van 100. De zeefdruk is aan de buitenzijde van het passe partout gemeten 90 cm lang bij 60 cm breed, de zeefdruk zelf meet aan de binnenzijde van het passe partout gemeten 63.5 cm lang bij 29 cm breed.


Petrus Marcelus Maria (Piet) Warffemius geboren 14 februari 1956 in Den Haag is een Nederlands beeldend kunstenaar (schilder, beeldhouwer, graficus en keramist). Piet Warffemius kreeg zijn opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag waar hij in 1979 afstudeerde en volgde vanaf 1988 een opleiding aan het Europees Keramisch Werkcentrum in Oisterwijk. Piet Warffemius reist en exposeert over de gehele wereld. Naast solo-exposities doet hij veelal mee aan groepsexposities zoals die van de Potsdamer Gruppe, een Duits – Nederlandse groep van bevriende kunstenaars waar Warffemius sinds 2005 lid van is.
Het werk van Piet Warffemius is opgenomen in musea-, overheids-, bedrijfs- en particuliere collecties, waaronder het Teylers Museum Haarlem, Museum Voorlinden Wassenaar, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Ministerie van Buitenlandse Zaken, ING Bank, ABN Amro, KPN, Nederlandse Spoorwegen en Albert Heijn. Piet Warffemius won prijzen waaronder de Jacob Hartog Prijs (1997) en de Godonprijs (1980). Tevens geeft hij colleges en gastcolleges in binnen- en buitenland.


Attentie!

Dit artikel dient te worden afgehaald.
Geef bij betaling onder verzending aan: Afhalen na afspraak.
Neem hierna contact met ons op.
Lees onder Algemene informatie onze voorwaarden.